2013. március 13., szerda

Recepdaráló - hagyományos húsvéti eledelek


 



Receptdaráló: hagyományos húsvéti eledelek – gasztronómiai est a Székely Konyha szerkesztőivel Nagyszámú érdeklődőt vonzott a könyvtárba a már második alkalommal szervezett gasztronómiai est a Székely Konyhával. Ezúttal a Receptdaráló szervezői a húsvéti ünnepre hangoltak. Hagyományos, székelyföldi húsvéti eledeleket hozott és mutatott be Jánossy Alíz, a Székely Konyha gasztronómiai magazin felelős szerkesztője és meghívottja, a gyergyószárhegyi Bartalis Hajnal, aki a hagyományos, kemencében sütött 'kókonyát' és 'galambast' készítette el és mutatta be a vendégeknek. Siklódy Ferenc képszőművész a lap grafikai arculatának készítéséről beszélt a közönségnek. Az est jó hangulatát fokozta a Székely Konyha csapata által ízlésesen tálakra rendezett finom húsvéti ételek látványa, a találkozó végén a vendégek az ételek finomságáról is meggyőződhettek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése