2013. május 9., csütörtök

MESÉS SZÉKELYFÖLD – rendhagyó könyvbemutató játékos könyvtári foglalkozással


Sarány István Mesés Székelyföld című, gyerekeknek írt könyvsorozata igazi honismereti kalauz, amely a mesék világán keresztül, mesés keretben nyújt ízelítőt a székelyföldi táj szépségeiről, tárgyi- és épített örökségéről, hagyományairól, hitvilágáról, a Székelyföld jellegzetességeiről. A sorozat harmadik kötete Udvarhelyszék tájain, településein kalauzolja a kis olvasókat. A gazdagon illusztrált kötetetet  rendhagyó könyvbemutató keretében, játékos könyvtári foglalkozással össszekötve mutatják be a gyerekeknek a Kájoni János Megyei Könyvtár előadótermében csütörtökön, május 16-án, 12 órától.
A játékos foglalkozáson IV és V. osztályos gyerekcsoportok vehetnek részt, a Pro Libris Könyvtári Egyesület szervezésében. A részvétel feltétele az előzetes egyéni vagy csoportos bejelentkezés. Legtöbb 50 gyerek részvételére számítanak a szervezők, elsőbbséget élveznek az idejében jelentkezők. Jelentkezni lehet a könyvtárban, a 0744-390.967-es telefonszámon.
A rendezvény szervezői: Hargita Népe Lapkiadó, Hargita Megyei Kulturális Központ, Kájoni János Megyei Könyvtár, Pro Libris Könyvtári Egyesület.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése