2013. november 22., péntek

MESÉS ADVENTI KALENDÁRIUM ÉS ZENÉS KARÁCSONY – ÜNNEPVÁRÁS A GYERMEKKÖNYVTÁRBANAz adventi időszakban az ünnepre való hangolódáshoz kíván hozzájárulni a Kájoni János Megyei Könyvtár. Ünnepváró programokkal várjuk Hargita Megye Tanácsának karácsonyi rendezvénysorozata keretében a gyerekeket és felnőtteket, minden családot, hogy együtt készüljünk az ünnepre.

Mesés adventi kalendárium címmel meseolvasásra hívjuk a gyerekeket és minden meseszerető felnőttet is a gyermekkönyvtárba az adventi ünnepvárás időszakában. Minden kedden és csütörtökön délelőtt 10 órára várjuk az óvodásokat és kisiskolásokat a Zenés Karácsony című csoportos foglalkozásokra.
December 2. - december 23. között minden hétköznap 13.30 órakor egy-egy rövid karácsonyi mesét hallgathatnak meg a könyvtárban az érdeklődők. Az utolsó napon, december 23-án, hétfőn kis ajándékot sorsolunk ki azok között a gyerekek között, akik részt vesznek a mesehallgatási alkalmakon.

A Zenés Karácsony című csoportos foglalkozásokon a gyerekek gitárkíséret mellett karácsonyi dalokat tanulnak, közösen készülve az ünnepre. A foglalkozásokra előzetes jelentkezés alapján fogadják az iskolai csoportokat, jelentkezni lehet személyesen a gyermekkönyvtárban, vagy a következő telefonszámon: 0736-634648.

Az adventi időszak és a karácsonyi ünnepkör témaköréhez kapcsolódó könyvek kiállítása várja december 13-ától a látogatókat, gyerekeket, családokat a gyermekkönyvtárban. A kiállítás megtekinthető a hónap végéig naponta, a könyvtár nyitvatartási ideje alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése