2014. október 23., csütörtök

Convinge-mă să citesc!
Marţi, 28 octombrie 2014, începând cu ora 13.30, la Biblioteca Judeţeană "Kájoni János" se decide soarta BĂTĂLIEI CĂRŢILOR de la Miercurea-Ciuc.
În luna martie 2014 Biblioteca Judeteană "Kájoni János" s-a alăturat Concursului naţional de lectură "BĂTĂLIA CĂRŢILOR" iniţiat de Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" din Cluj-Napoca. În perioada martie-octombrie 2014 concursul s-a desfăşurat în mai multe judeţe din ţară, cu scopul îmbunătăţirii competenţelor de lectură a copiilor şi tinerilor cu vârste între 11-13, respectiv 14-18 ani. Condiţia de participare a fost înscrierea la bibliotecă, iar condiţiile de acces în finală au fost lectura celor câte 10 cărţi propuse pentru fiecare categorie de vârstă şi completarea fişelor de lectură.
La evenimentul final intitulat  "Convinge-mă să citesc!" şi-au anunţat participarea elevi, profesori şi bibliotecari de la Şcoala Gimnazială Liviu Rebreanu, Colegiul Naţional Octavian Goga, Liceul Teoretic Márton Áron, Liceul Joannes Kájoni, pentru dezbateri pe tema lecturii şi recomandări de carte. Tot atunci va avea loc şi festivitatea de premiere a celor mai buni cititori.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése