2014. december 2., kedd

Színes december

Az év utolsó hónapjában is szeretettel várjuk a régi és új látogatókat a gyermekkönyvtárban. Színes december címmel ajánlunk ünnepváró, adventi foglalkozásokat óvodások és kisiskolások számára, december 4 - 17 közötti időszakban.
A kisebbeknek, óvodásoknak, I-II. osztályosoknak A bátor kiskacsák című bábjátékot mutatja be a könyvtárosok Fakalinka nevű bábcsoportja, téli és karácsonyi dalok kíséretében, minden hétfőn és szerdán, délelőtt 10 órától. A III - IV. osztályosok kézműves tevékenységeken vehetnek részt, karácsonyi képeslapokat és díszeket készíthetnek.
A december 8-án és 10-én délelőtt sorra kerülő bábelőadásokkal a könyvtár is csatlakozik az Erőszakmentes Napok elnevezésű programsorozathoz, amelyet a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság családon belüli erőszakkal foglalkozó osztálya és tanácsadó központja szervez.
A III - IV. osztályosok a könyvtárosok irányításával minden kedden és csütörtökön 12 órától karácsonyi képeslapokat és díszeket  készíthetnek különböző technikákkal, a díszek készítéséhez szükséges anyagokat a könyvtárban biztosítják.
A programokon való részvétel ingyenes, szeretettel várnak minden gyereket, szülőkkel, nagyszülőkkel együtt. Az óvodás és iskolás csoportok, osztályok esetében szükséges az
előzetes bejelentkezés a gyermekkönyvtárban, vagy a következő telefonszámon: 0753073489.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése