2015. január 12., hétfő

Karen Kingsbury: Mint pitypang a szélben

Fülszöveg:
 A négyéves Joey boldogan él szüleivel Floridában. Jólét, biztonság, szeretet veszi körül. Nem sejti, hogy a két ember, akiket a legjobban szeret a világon, nem az igazi szülei, kisbaba korában fogadták örökbe. Egy nap megszólal a telefon, és a családi idillnek vége szakad. Joey vér szerinti szülei vissza akarják kapni a kisfiút. A nevelőszülők dermedten, értetlenül állnak a tények előtt, hiszen biztosak voltak benne, hogy kiegyensúlyozott életüket nem rendítheti meg semmi és senki. A kétségbeesett nevelőapa veszélyes tervet forral, hogy megmentse családját. A bestseller regényből film is készült Mira Sorvino főszereplésével.

3 megjegyzés:

 1. Nekem ez a könyv nagyon tetszett, mert a családról szól, érdekes, aranyos, akciódús volt és folyamatosan lekötött. Azoknak ajánlom, akia szeretik a lassan leírt cselekvést, ami egyben szép is.

  VálaszTörlés
 2. Maga a történet tetszett, az alapötlet nagyon jó, mégis nekem egy picit sántít az egész.
  A jó és a szép benne az, hogy a szeretetről, az anyai szeretetről egy nagyon szép képet kaphatunk. Nem az-e a legnagyobb, legönzetlenebb szeretet, amelyre Wendy a vér szerinti anya képes, aki lemond a gyermekéről annak érdekeit tartva szem előtt.

  VálaszTörlés
 3. Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet. Én személy szerint nem tudtam letenni. Izgalmas, szívetmelengető, néha szomorító, nagyon nagyon jó könyv.
  Köszönöm.

  VálaszTörlés