2015. február 19., csütörtök

AZ OLVASÓKÖR FEBRUÁRI TALÁLKOZÓJA2015. február 23-án, hétfőn 17 órakor a Kájoni János Megyei Könyvtár előadótermében tartja februári találkozóját a tavaly decemberben megalakult Olvasókör. Szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretnék megosztani olvasmányélményeiket, vagy egyszerűen csak meghallgatni másokat. A januári első találkozó fő témája Az orvos az irodalomban volt, amire Semmelweis Ignác halálának 150. évfordulója nyújtott apropót, továbbra is ehhez a témakörhöz kapcsolódó irodalmi művekről beszélgetnek a következő találkozón.
A találkozók javasolt témáit és sok más olvasára, böngészésre csábító érdekességet találunk a Cseke Gábor író által létrehozott és működtetett honlapon: Csíkszeredai Olvasó Kör.
Az Olvasókör tagjai – a könyvtár rendszeres olvasói, barátai és könyvtárosok – minden hónapban egy alkalommal, hétfőn délután öt órakor tartják a kör találkozóit, működtetik és irányítják a kör tevékenységét. A találkozókon viszont részt vehet minden érdeklődő, bármilyen megkötéstől függetlenül, bármikor lehet csatlakozni a kör tagjaihoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése