2015. május 13., szerda

CARTEA ANULUI ÎN JUDEŢUL HARGHITA


Program judeţean bilingv de promovare a lecturii, în cadrul Anului lecturii
Programele culturale ale Bibliotecii Judeţene "Kájoni János" în anul 2015 se reunesc sub genericul Anul lecturii în judeţul Harghita, urmărind scopul dezvoltării competenţelor de lectură ale cititorilor de toate vârstele.
În cadrul ediţiei a XI-a a Zilelor judeţului Harghita, Biblioteca Judeţeană "Kájoni János" organizează cu sprijinul Consiliului Judeţean Harghita, luni, 18 mai 2015, evenimentul de lansare a programului CARTEA ANULUI ÎN JUDEŢUL HARGHITA, pentru desemnarea cărţii beletristice favorite a cititorilor din judeţ.
Pentru evenimentul de lansare, membrii clubului de lectură şi bibliotecarii de la Biblioteca Judeţeană pregătesc prezentări de carte şi recomandări de lectură.
Începând cu 18 mai şi până în 15 noiembrie 2015, cititorii din judeţ sunt invitaţi să voteze cartea preferată.
Regulamentul jocului este foarte simplu. Detalii:

Participanţii vor vota două cărţi beletristice preferate în peroada 18 mai 2015 – 15 noiembrie 2015, cu precizarea titlului şi a autorului: un roman îndrăgit din literatura maghiară sau literatura română (la alegere) şi un roman din literatura universală. Toţi participanţii vor putea vota deci două cărți preferate.
Puteţi vota  pe site-ul Bibliotecii Judeţene „Kájoni János, prin click pe meniul CARTEA MEA PREFERATĂ. Aici veţi putea completa titlul şi autorul operelor preferate.
Aveţi posibilitatea să votaţi şi în bibliotecile publice din judeţul Harghita.
Programul se va încheia în noiembrie anul curent. În cadrul festivităţii de încheiere a programului care va avea loc în luna decembrie 2015, vom desemna cărţile cele mai îndrăgite în rândul cititorilor din judeţ. Cei care au participat la joc vor fi premiaţi cu cărti, prin tragere la sorţi. Lista câştigătorilor va fi publicată în presa locală.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése