2016. április 22., péntek

KÖNYVTÁRI NAPOK 2016 – A KÁJONI JÁNOS MEGYEI KÖNYVTÁR PROGRAMSOROZATAKájoni János Megyei Könyvtár hagyományos programsorozata a KÖNYVTÁRI NAPOK. Rendszerint április második felében szervezzük meg a többnapos eseménysort, kapcsolódva a Könyv és a szerzői jogok világnapjához (április 23.), Romániában a könyvtárosok napját is ekkor ünneplik. A rendezvényosorozat fő támogatója Hargita Megye Tanácsa.
Idén a Könyvtári Napok eseményeire április 25-28. között várjuk az érdeklődő közönséget. Ebben az időszakban tartjuk a Megbocsátás Napjait is. Bővebben: 
Felnőttek és gyerekek egyaránt tartalmas programok közül válogathatnak, ismeretterjesztő előadás és könyvbemutató, különböző korosztályoknak ajánlott csoportos foglalkozások szerepelnek a programban.
A tavaly elindított, rendszeresen működő könyvtári Olvasókör mellett ezúttal kifejezetten középiskolások számára indítunk új olvasókört a könyvtárban, amelynek első találkozójára várjuk a tizenéveseket a Könyvtári Napok rendezvényei sorában. A progransorozat záróakkordjaként a Mesehetes zenekar interaktív koncertjére szeretettel várjuk az egész családot.
Rendezvénysorozatunk eseményeit megtalálják honlapunkon az ESEMÉNYEK cím alatt és  Facebook oldalunkon.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Könyvtári Napok rendezvényeire!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése