2016. december 16., péntek

UNDERGROUND TOTEMEK - KOPACZ LÁSZLÓ KÉPZŐMŰVÉSZ KIÁLLÍTÁSAUNDERGROUND TOTEMEK címmel nyílik új festészeti kiállítás a könyvtár előadótermében, a fiatal csíkszeredai képzőművész, Kopacz László legújabb alkotásaiból.
A kiállítás megnyitójára szeretettel várjuk a kortárs képzőművészet iránt érdeklődőket 2016. december 20-án, kedden 18 órára a könyvtár előadótermébe. A megnyitón Túros Eszter művészettörténész mutatja be a fiatal művészt és méltatja a kiállított alkotásokat.
Kopacz László Csíkszeredában született 1992-ben, a csíkszeredai Nagy István Művészeti Líceumban érettségizett 2011-ben. Egyetemi tanulmányait Kolozsváron, a Művészeti és Design Egyetem festészet szakán végezte, idén fejezte be a mesterképzést. A Communitas Alapítvány alkotói ösztöndíjasa, és jelenleg a budapesti Művelődési Szint (MÜSZI) galériánál tevékenykedik. Számos alkalommal szerepelt csoportos kiállításokon alkotótársakkal, 2013 őszén Csíkszeredában, a megyei könyvtár előadótermében Puskás Lászlóval közösen állította ki munkáit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése