2017. február 23., csütörtök

AZ OLVASÁS ÖRÖMÜNNEPE - A SZABÓ MAGDA FELOLVASÓ MARATON
Több mint harminckétezren szólaltattuk meg Szabó Magda műveit a világ tíz országának több mint 160 településén, a 9. Nemzetközi felovasó maratonon.
A határokon átívelő esemény hangulatát és méreteit videofelvételek, képes beszámolók, riportok tükrözik. Köszönjük a média munkatársainak a jelenlétet, a tájékoztatást és támogatást. A Hargita Népe napilap szerkesztőségének külön köszönjük az együttolvasás élményét is!
Online elérhető képes beszámolók, riportok, videofelvételek, a Kájoni János Megyei Könyvtárban, a maraton központi helyszínén szervezett ünnepi megnyitóról, valamint a maraton más helyszneiről:


Megtekinthető a könyvtár videotárában is.
Tíz országon átívelő felolvasómaratonIochom Zsolt videofelvétele. Székelyhon.ro
Felolvasómaraton Szabó Magda műveiből. Médiaklikk.hu. Ma délelőtt 2017.02.22-i adás. Csúcs Mária riportja a Kájoni János Megyei Könyvtárban a megnyitón készült.
Beszámolók, riportok az online médiában:
Tízezrek szólaltatták meg Szabó Magda műveit az olvasás ünnepén. Baricz Tamás Imola, Dávid Anna Júlia, Péter Beáta. Székelyhon.ro, 2017.02.21.
Örömmel forduljunk az olvasáshoz! Tz országból több mint harminckétezren csatlakoztak a IX. Nemzetközi felolvasómaratonhoz. Pál Bíborka. Hargita Népe. 2017. 02.22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése