2018. március 8., csütörtök

OLVASS, SZÍNEZZ, GYŰJTS ÉS NYERJ GYEREKNAPRA! – FELHÍVÁS GYEREKEKNEK


A Kájoni János Megyei Könyvtár gyermekkönyvtára játékos könyvtárhasználói nyereményjátékot indít általános iskolás gyerekeknek: 
Kedves gyerekek, ha szerettek olvasni, és már beiratkoztatok könyvtárunkba, ajándékcsomagot nyerhettek gyermeknapra, ehhez nem kell mást tennetek, mint eljönni a könyvtárba, könyvet kölcsönözni, olvasni, színezni, gyűjteni és nyerni! Gyűjtsétek össze és színezzétek ki a hat könyvjelzőt! Részletek: 
2018. március 5 - május 18. között, ha könyvet kölcsönöztök és olvastok a gyermekkönyvtárból, hat különböző mintájú, kiszínezhető könyvjelzőt lehet összegyűjteni. A könyvjelzők minden második héten cserélődnek, tehát ha kéthetenként legalább egy könyvet kikölcsönöztök, május 18-ig összegyűjthetitek mind a hat könyvjelzőt.
Ezután már könnyű a dolgotok, 2018. május 25-ig leadjátok a gyermekkönyvtárban a hat kiszínezett könyvjezőt, így részt vehettek a sorsoláson, amelyen ajándékcsomagot nyerhettek, és érdekes meglepetésekben lehet részetek.
2018. május 31-én, a gyermeknap alkalmával szervezett rendezvényen sorsoljuk ki játékunk nyerteseit azok közül, aki részt vesznek könyvtárhasználói játékunkban, és leadják időben a könyvjezőket a gyermekkönyvtárban. Gyermeknapi rendezvényünkre szeretettel várunk minden gyereket!
A játék szabályzatáról további információkat kérni a gyermekkönyvtárban, vagy a következő telefonszámon lehet: 0740 132590.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése