2018. április 20., péntek

KÖNYVTÁRI NAPOK – 2018A Könyvtári Napok a Kájoni János Megyei Könyvtár hagyományos rendezvénye, a többnapos eseménysor rendszerint A könyv és a szerzői jogok világnapjához kapcsolódik, ezen a napon, április 23-án ünnepeljük Romániában a könyvtárosok napját is. Idén április 24-27. között várjuk az érdeklődő közönséget a Könyvtári Napok eseményeire, a kínálatban ezúttal is közönségtalálkozók, könyvbemutatók, változatos könyvtári foglalkozások szerepelnek, amelyek különböző érdeklődésű és életkorú csoportoknak szólnak. A rendezvénysorozat támogatója Hargita Megye Tanácsa. Hagyományosan a Megbocsátás napjait is ebben az időszakban tartjuk,2018. április 24-27. között. Részletek:
A  könytár  elengedi a késedelmi díjat a 2017. január 1-e után kikölcsönzött dokumentumok visszaszolgáltatásával megkésett olvasóknak.
A Könyvtári Napok rendezvényeinek sorában szerdán, április 25-én 17 órától  Nádasdy Ádám költő, műfordító, nyelvész és esszéíró lesz a könyvtár vendége, Szegő János, a Magvető kiadó szerkesztője beszélget a szerzővel. A  találkozóról  bővebben. 
Csütörtökön, április 26-án dálután 17 órakor mutatják be a Lakiteleki Népfőiskola kiadványát, az Antal Tibor és Halász Péter néprajzkutató szerkesztésében megjelent Gyimes Kollégium című kötetet.  Bővebben ide kattintva. 
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Könyvtári Napok rendezvényeire!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése