Keresés ebben a blogban

2020. március 25., szerda

Online könyvek

Ingyen letölthető Nógrádi Gábor könyvek március 31- ig a szerző honlapjáról


Nógrádi Gábor a váratlan iskolabezárás miatt és az otthoni tanulás támogatására ingyenesen elérhetővé tette a következő 4 könyvét:

Nógrádi Gábor: Marci ​öröksége

Fülszöveg:
Marci nagynénje nem akarja, hogy az öccse, Szálem hozzájusson az örökséghez. A pénzt a terroristák támogatására akarja fordítani. Rózsi, a bérgyilkos azonban sehol sem találja Marci apját. Meghalt? S ha meghalt, mi legyen Marcival, aki a hatalmas vagyon egyedüli örököse lesz? A történetből többet nem mesélhetünk el. Az izgalmas bűnügyi regény fejezeteiben olyan fordulatok vannak, amelyeket nem ismerhetünk meg előre, mert elvész az izgalom.Nógrádi Gábor: Hecseki ​és a gyermekrablók


Fülszöveg:
A regényből készült ifjúsági film címe Gyerekrablás a Palánk utcában.

Ilyet se látott még a világ! Hogy egy ötletes, sikeres rendőrnyomozó a rablók pártjára álljon! S teszi ezt nemcsak a legnagyobb nyugalommal, hanem a mi együttérző, izgatott lelkesedésünk közben! Pedig a regény úgy kezdődik, ahogy az a szokásos: a rablók zsaroló levelet küldenek, továbbá minden szörnyen titokzatos, sőt félelmetes. Aztán egyszerre csak elszabadul a pokol! Megtudjuk, hol van az elrabolt gyermek, hogy kik a rablók, miközben az ifjú és ötletes nyomozót folyton letartóztatják, s miközben egy kamion száguld át fél Európán… De máris túl sokat árultunk el ebből a fergeteges, vidám regényből!

Nógrádi Gábor: Láttam, ​mi történt

Fülszöveg:
Rob tényleg belezúgott Aniba? Vagy Ani állított neki kelepcét? Véletlenül ütköztek, vagy igazi szerelmi karambol volt? Ami biztos: Rob tanítás után kirohant a suli épületéből, és majdnem fellökte Anit, Azután délután meg együtt vihogtak a boltban. Vagy nem így történt? Szerencsére akad ötvenhat tanúja az esetnek, az ő elbeszélésükből tudjuk mewg az igazságot. Vagyis azt, hoy nincs igazság. Illetve sok igazság van.

Nógrádi Gábor különleges könyve igazi stílusbravúr, amely igazolja a tételt: akármit nézünk, mindig önmagunkat látjuk, csak magunkról tudunk mesélni. A különleges kötetet P. Szathmáry István humoros rajzai illusztrálják.

Nógrádi Gábor: Galambnagymama

Fülszöveg:
„A nagymama galambbá változik, az elhagyott trombita megszólal, a magányos kislány halacska lesz, az állatkereskedésben pótapa is kapható, és a nem létező kutya harap.” A kis történetek alapvető érzelmekre épültek, mint például a szereret, a magány, a féltékenység és a szerelem. Igazán zseniális könyv.

A könyvek pdf változata az alábbi linken ingyenesen letölthető:
https://nogradi.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése